Notícies
Tancat a la Vall del Seta, entre cingles i penyes, s'assenta Quatretondeta, un petit i tranquil municipi que compta entre els seus tresors amb "la carrasca de la tia Sofia", una gran alzina de més de 250 anys. https://www.youtube.com/watch?v=Si-nIC-Byqc...
Veure en format PDF. Obre en pestanya nova.
Enllaç a l'enquesta pública associada: Anar a l'enquesta Els resultats d'aquesta, es publicaran en el portal de l'Ajuntament una vegada finalitzat el termini de participació (20 dies hàbils). Vorer documentació associada
CONSULTA CIUTADANA “ESTUDI D’INTEGRACIÓ PAISATGÍSTICA DEL PROJECTE DE DECLARACIÓ DE PARATGE NATURAL MUNICIPAL DE ‘ELS *AGULLES'”
DestacadesNotíciesPR-CV-24 Quatretondeta-Pla de la Casa
La canal
Direcció: C/ Sant Antoni, 4 03811 Quatretondeta - Alicante Teléfon: 965511089 Email: cacanyares@hotmail.com Página web: http://www.casaruraldelatiaconsuelo.com/ Més informació: Ubicació en el mapa
Direcció: C/ SantAntoni, 6 03811 Cuatretondeta, Alicante Telefon: 965511089 Email Web Més informació: Ubicació al mapa
NETEJA I CONDICIONAMENT LLOCS PÚBLICS DE QUATRETONDETA SUBVENCIÓ: 7.500,00 €UROS CONSELLERIA D'ECONOMIA SOSTENIBLE, SECTORS PRODUCTIUS, COMERÇ I TREBALL AMB LES CORPORACIONS LOCALS
Veure en format pdf. Obre en pestanya nova.
Veure documentació associada
SENDER AGULLES DELS FRARES
PR-CV-23 Quatretondeta-Benasau
Agulles dels frares
Ingredients: 400 gr. de conill. 400 gr. de pollastre. 250 gr. de mongetes verdes. 150 gr. de tavella. 150 gr. de garrofó. 1 tomàquet madur. 500 gr. d'arròs. 8 cullerades d'oli. Una mica de pebre vermell dolç. Safrà. Sal. Preparació (4 racions)...
Ingredients: Un conill tallat a trossos (1.5 Kg). 8 grans d'all. 1 llimona. Pebre i julivert. Oli i sal. Preparació: pas 1 En aquest pas, volem aconseguir que l'oli agafi el gust de l'all. Per això, en una paella posarem una tassa d'oli...