965 51 10 94 - Plaça Constitució, 8, 03811 Quatretondeta quatretondeta@quatretondeta.es

Paella valenciana

Ingredients:

  • 400 gr. de conill.
  • 400 gr. de pollastre.
  • 250 gr. de mongetes verdes.
  • 150 gr. de tavella.
  • 150 gr. de garrofó.
  • 1 tomàquet madur.
  • 500 gr. d’arròs.
  • 8 cullerades d’oli.
  • Una mica de pebre vermell dolç.
  • Safrà.
  • Sal.

Preparació (4 racions)

En una paella al foc, tirem l’oli i un cop calent posem la carn trossejada, la sofregim bé i afegim les mongetes tendres, el garrofó i la tavella. Seguim amb el sofregit uns vuit minuts i tirem el tomàquet ratllat. Movem una mica i afegim l’arròs, el pebre vermell, el safrà i l’aigua. En bullir, ajustem de sal.